Asigura-te ca primsti
noutatile la timp!

 
Dragi parteneri,
 
Va prezentam, mai jos, cativa pasi, pe care va rugam sa-i parcurgeti, pentru a va asigura ca primiti toate comunicarile noastre pe email, in functie de programul pe care il folositi, pe PC sau telefon mobil.
 
Outlook
1. Marcati newsletterul nostru ca Not Junk (Nu este spam): deschideti folderul Junk (Spam) si dati click pe mesaj. Click apoi pe Not Junk.
2. Adaugati adresa noastra in Address book (Agenda de contacte): deschideti mesajul, dati click dreapta pe expeditor si apoi pe Add to Contacts (Adauga la contacte).
3. Adaugati adresa noastra la Safe Recipient list (Lista sigura de expeditori).
 
Yahoo / Gmail (desktop PC, laptop sau telefon mobil)
1. Marcati newsletterul nostru ca Not Junk (Nu este spam): deschideti folderul Spam si dati click pe mesaj. Click apoi pe Not Spam.
2. Adaugati adresa noastra in Address book (Agenda de contacte): deschideti mesajul, dati click dreapta pe expeditor si apoi pe Add to Contacts (Adauga la contacte).
 
Mail (Telefoane iPhone cu Apple iOS) sau Apple Mail (laptop)
1. Instruiti Filtrul de email sa permita mesajele viitoare: deschideti dosarul Junk si mutati mesajul in casuta principala Inbox.
2. Adaugati adresa noastra in Address book (Agenda de contacte): deschideti mesajul, dati click pe expeditor si apoi pe Create New Contact (Creati Contact Nou) sau Add to Contacts (Adauga la contacte), in functie de dispozitiv.

 
 
 

BENEFICII

 

Acces la un know-how important care ajuta in procesul de vanzare

 

Acces la unitati hoteliere deosebite si cunoasterea unor destinatii unde THX are experienta

 

Posibilitatea de a castiga un comision important din vanzarea unitatilor hoteliere/destinatii